Sharp anunţă tableta Aquos Famiredo, un dispozitiv cu ecran de 15.6 inch destinat utilizării la interior

803 ori
<b>Sharp anunţă tableta Aquos Famiredo, un dispozitiv cu ecran de 15.6 inch destinat utilizării la interior</b>După ce am văzut că Apple a trecut la o diagonală de 12.9 inch &icirc;n zona tabletelor şi se discută despre o tabletă Samsung cu o diagonală şi mai mare, nu ne surprinde să aflăm că Sharp a lansat o tabletă cu ecran de 15.6 inch. Pe numele...

După ce am văzut că Apple a trecut la o diagonală de 12.9 inch în zona tabletelor şi se discută despre o tabletă Samsung cu o diagonală şi mai mare, nu ne surprinde să aflăm că Sharp a lansat o tabletă cu ecran de 15.6 inch. Pe numele său Sharp Aquos Famiredo, terminalul poate fi admirat mai jos.

Acest produs e menit pentru utilizarea acasă, din cauza dimensiunilor crescute. Tableta aduce un ecran de 15.6 inch, cu rezoluţie de 1366 x 768 pixeli, un procesor quad core Rockchip 3188 tactat la 1.6 GHz, 1 GB RAM şi 8 GB stocare. Avem parte şi de slot microSD, WiFi 802.11 a/b/g/n şi Bluetooth 4.0. Dotările sunt mai degraba modeste faţă de aşteptările legate de un terminal atât de mare.

Sharp anunţă tableta Aquos Famiredo, un device cu ecran de 15.6 inch destinat utilizării la interior

Aquos Famiredo dispune şi de un tuner TV separat şi port microUSB 2.0, iar terminalul se remarcă prin certificarea IPX5/7 ce îl face parţial rezistent la apă. Viaţa bateriei ar fi de aproximativ 5 ore aici, iar ca OS avem la dispoziţie deja bătrânul Android 4.4 KitKat. Produsul cântăreşte în jur de 1.9 kilograme, nefiind deci foarte portabil. Preţul este de 745 dolari.

Sharp Aquos Famiredo

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×