Sharp pregătește smartphone-uri cu design ceva mai diferit; Aquos Z2 este unul dintre acestea

1.024 ori
<b>Sharp pregătește smartphone-uri cu design ceva mai diferit; Aquos Z2 este unul dintre acestea</b>Nu doar modelul Aquos M1 a fost certificat de curând de către TENAA, ci și smartphone-ul Aquos Z2 pe care îl vedeți mai jos în imagini. Acesta pare a adopta un design ceva mai diferit comparativ cu modelele anterioare aduse de către companie pe piață

Vă informam chiar mai devreme prin intermediul unui articol despre certificarea obținută de smartphone-ul mid-range Sharp Aquos M1, telefon care se pare că nu va sosi singur pe piață. Alături de acesta este așteptat și modelul Sharp Aquos Z2 (FS8002) - telefon care a fost la rândul său certificat de către agenția chineză TENAA. Așadar avem o listă de specificații, dar și câteva fotografii cu noul produs ce ni se pregătește.

Sharp Aquos Z2

Ce observăm aici, este faptul că design-ul se diferențiază destul de mult față de look-ul adoptat de către smartphone-urile anterior aduse pe piață de către Sharp. Primim un corp metalic unibody ce ne amintește mai degrabă de terminalele dezvoltate de către cei de la ZTE. Cât despre dotările hardware, se pare că avem de-a face cu un flagship destul de interesant la prima vedere.

Se aduce un display Full HD de 5.5 inch, un procesor deca-core MediaTek Helio X20 tactat la 2.3 GHz, un chip de 4 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare intern. Avem o cameră foto principală de 16 megapixeli, un senzor selfie de 8 megapixeli, suport dual-SIM, conectivitate 4G LTE și un scanner de amprente. Telefonul rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow, și lansarea sa ar urma să aibă loc foarte curând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×