Sharp pregătește smartphone-uri cu design ceva mai diferit; Aquos Z2 este unul dintre acestea

Autor:  | Publicat în:  Sharp 951 ori
<b>Sharp pregătește smartphone-uri cu design ceva mai diferit; Aquos Z2 este unul dintre acestea</b>Nu doar modelul Aquos M1 a fost certificat de curând de către TENAA, ci și smartphone-ul Aquos Z2 pe care îl vedeți mai jos în imagini. Acesta pare a adopta un design ceva mai diferit comparativ cu modelele anterioare aduse de către companie pe piață

Vă informam chiar mai devreme prin intermediul unui articol despre certificarea obținută de smartphone-ul mid-range Sharp Aquos M1, telefon care se pare că nu va sosi singur pe piață. Alături de acesta este așteptat și modelul Sharp Aquos Z2 (FS8002) - telefon care a fost la rândul său certificat de către agenția chineză TENAA. Așadar avem o listă de specificații, dar și câteva fotografii cu noul produs ce ni se pregătește.

Sharp Aquos Z2

Ce observăm aici, este faptul că design-ul se diferențiază destul de mult față de look-ul adoptat de către smartphone-urile anterior aduse pe piață de către Sharp. Primim un corp metalic unibody ce ne amintește mai degrabă de terminalele dezvoltate de către cei de la ZTE. Cât despre dotările hardware, se pare că avem de-a face cu un flagship destul de interesant la prima vedere.

Se aduce un display Full HD de 5.5 inch, un procesor deca-core MediaTek Helio X20 tactat la 2.3 GHz, un chip de 4 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare intern. Avem o cameră foto principală de 16 megapixeli, un senzor selfie de 8 megapixeli, suport dual-SIM, conectivitate 4G LTE și un scanner de amprente. Telefonul rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow, și lansarea sa ar urma să aibă loc foarte curând.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×