ZTE va aduce anul acesta la MWC un prim smartphone cu Tizen OS

1.117 ori
<b>ZTE va aduce anul acesta la MWC un prim smartphone cu Tizen OS</b>în ultimul timp au existat unele zvonuri cu privire la faptul că producătorul ZTE se gândește la o alternativa în ceea ce privește sistemul de operare pentru smartphone-urile lansate. Din câte se pare, aceștia vor prezenta în cadrul show-ului...

în ultimul timp au existat unele zvonuri cu privire la faptul că producătorul ZTE se gândește la o alternativa în ceea ce privește sistemul de operare pentru smartphone-urile lansate. Din câte se pare, aceștia vor prezenta în cadrul show-ului MWC 2014 un terminal ce va rula Tizen OS.

Potrivit unor speculații, noul device ce va fi prezentat la MWC 2014 se va numi ZTE Geek și va dispune de un display de 5 inch, cu rezoluție 1280x720, o cameră foto principală de 8 megapixeli și o cameră frontală de 1 megapixel. De asemenea, s-ar putea ca procesorul să fie unul produs de către Intel.

ZTE va aduce anul acesta la MWC un prim smartphone cu Tizen OS

La mijlocul lunii trecute, cei de la Samsung și Intel au emis o invitație oficială pentru un eveniment de presă Tizen, ce va avea loc cu o zi înainte de startul show-ului MWC 2014, mai precis pe 23 februarie. Astfel, data de 23 februarie va fi ziua când va fi anunțat primul device ZTE cu Tizen OS.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×