Sondajul pentru tableta anului 2013 Începe ACUM! Iată cum poți vota cea mai bună tabletă!

Autor:  | Publicat în:  Top Tablete 1.792 ori
<b>Sondajul pentru tableta anului 2013 Începe ACUM! Iată cum poți vota cea mai bună tabletă!</b>Sondajul pentru telefonul anului 2013 a început deja de câteva zile și puteți afla ce model s-a detașat deja, dar și ce favoriți mai sunt. Astăzi începe și sondajul pentru tableta anului 2013, care include zecile de modele pe care le-am detaliat...

Sondajul pentru telefonul anului 2013 a început deja de câteva zile și puteți afla ce model s-a detașat deja, dar și ce favoriți mai sunt. Astăzi începe și sondajul pentru tableta anului 2013, care include zecile de modele pe care le-am detaliat aici.

Sondajul va avea loc pe Forumul Mobilissimo.ro, unde nu este loc de trișare și explicațiile preferințelor voastre sunt binevenite. Veți afla câștigătorul titlului de "Tableta anului" înainte de Crăciun și trebuie să aflați că majoritatea acestor modele de top ne-au trecut prin mână și au primit un hands on detaliat sau review.

Cu G Pad 8.3 ne jucăm chiar acum, pe iPad Mini Retina îl așteptam în curând. Dacă mă uit rapid peste comentariile la articolul cu nominalizările observ că Nexus 7 2013 s-a detașat în favorit, dar are și Sony Xperia Tablet Z fanii săi și evident exista și câteva voci care cer supremația noilor modele iPad.

Tu ai votat?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×