O nouă tabletă 3D cu ecran ce nu necesită ochelari speciali pentru vizualizare e acum disponibilă: Hammacher Schlemmer

Autor:  | Publicat în:  Hacking 1.040 ori
<b>O nouă tabletă 3D cu ecran ce nu necesită ochelari speciali pentru vizualizare e acum disponibilă: Hammacher Schlemmer</b>A trecut ceva vreme de când am auzit de o tabletă cu ecran 3D, dar iată că astfel de terminale încă mai există. Unul dintre modele vine de la compania Hammacher Schlemmer și nu necesită ochelari speciali pentru vizualizare. &nbsp; Interesant e...

A trecut ceva vreme de când am auzit de o tabletă cu ecran 3D, dar iată că astfel de terminale încă mai există. Unul dintre modele vine de la compania Hammacher Schlemmer și nu necesită ochelari speciali pentru vizualizare.

Interesant e numele acestui device: No Glasses 3D Tablet, care practic ne și indică funcția principală a terminalului. Tableta este dotată cu un ecran LCD de 8 inch, care poate afișa conținuturi 3D oferind o imagine diferită pentru fiecare ochi al utilizatorului. Compania din spatele acestui device afirma că tableta e capabilă să creeze o imagine cu adâncime tridimensională fără a avea nevoie de ochelari cu lentile speciale.

Acest device vine și cu 16 GB memorie internă, suporta drive-uri USB și carduri de memorie de până la 32 GB. Există și posibilitatea de convertire de la 2D la 3D și invers, iar ca OS avem Android 4.1. Alte dotări includ WiFi, o cameră de 2 megapixeli în spate, o cameră frontală de 0.3 MP și o rezoluție de 1280 x 800 pixeli. Prețul este de 349.95 dolari, iar tableta se livrează pe 30 decembrie.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×