Sondajul pentru telefonul anului 2013 Începe ACUM! Iată când veți afla rezultatele!

3.441 ori
<b>Sondajul pentru telefonul anului 2013 Începe ACUM! Iată când veți afla rezultatele!</b>Ieri vă propuneam o serie de telefoane mobile pe care le puteți vota în cadrul unui sondaj Mobilissimo.ro, plus eventuale adăugiri, dacă doriți. Ei bine sondajul a luat startul acum și lista de telefoane este completă. Câștigătorul va fi...

Ieri vă propuneam o serie de telefoane mobile pe care le puteți vota în cadrul unui sondaj Mobilissimo.ro, plus eventuale adăugiri, dacă doriți. Ei bine sondajul a luat startul acum și lista de telefoane este completă.

Câștigătorul va fi declarat înainte de Crăciun - pe data de 23 și trebuie remarcat că am făcut deja review pentru majoritatea handseturilor supuse la vot, iar cu două dintre favorite la top 10 ne jucăm chiar acum: LG G2 și Nexus 5. De mâine va începe publicarea topurilor personale ale redactorilor Mobilissimo.ro, cele care în afară sondajului, pot fi privite ca puncte de orientare pentru cumpărăturile de sărbători.

Anul acesta sondajul este găzduit chiar de forumul Mobilissimo.ro (pentru a preîntâmpina voturile frauduloase), unde vă puteți înregistra foarte simplu prin contul de Facebook, Twitter ori direct. Avem peste 50 de opțiuni în listă, deci există câte un model pentru fiecare, de la terminale ce costa sub 1000 de lei la modele de 1000 de dolari (LG G Flex). Puteți vota mai multe telefoane preferate deodată, dar doar odată!

Sondajul se află aici, iar după vot, vă invităm să dați share pe Facebook și Twitter, astfel încât să avem cât mai mulți votanți și o imagine cu adevărat clară asupra Telefonului Anului 2013!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×