Sony lucrează la o tabletă hibrid din Seria U, cu design stil ASUS Eee Slider și Windows 8

1.096 ori
<b>Sony lucrează la o tabletă hibrid din Seria U, cu design stil ASUS Eee Slider și Windows 8</b>La începutul acestui an, în cadrul CES 2012, Sony a prezentat o tabletă hibrid cu Windows 8. Device-ul este unul bazat pe un mecanism glisant și include atât o tastatură fizică, cât și un display touch de mari dimensiuni. Device-ul amintea ușor...

La începutul acestui an, în cadrul CES 2012, Sony a prezentat o tabletă hibrid cu Windows 8. Device-ul este unul bazat pe un mecanism glisant și include atât o tastatură fizică, cât și un display touch de mari dimensiuni. Device-ul amintea ușor de ASUS Eee Slider, iar acum se pare că Sony ar lucra și la un produs comercial de acest gen.

La CES am văzut doar un prototip, dar cei de la Pocketnow au descoperit un poster cu un device similar, încadrat în Seria U Vaio de la Sony. și Samsung avea în lucru o tabletă cu design slider, pe care o văzusem cu un an în urmă, dar de atunci nici urmă de produs finit, deci e posibil să fi rămas în stadiu de prototip, sau să aștepte lansarea lui Windows 8. Faptul că Pocketnow a găsit o reclamă pentru acest Sony Vaio U indică faptul că suntem destul de aproape de lansare și probabil de îndată ce vine și Windows 8 va sosi pe piața ii acest model.

Seria U este rezervată de Sony celor mai portabile computere pe care le produce, iar înrudită cu seria U este cea UX, care include faimosul UX UMPC. în posterul de aici observăm prezența unui port USB, a unei camere frontale, a unui soi de buton Home în partea stângă, plus câteva butoane stil mouse la marginea tastaturii. Va fi interesant să vedem Windows 8 în acțiune pe acest device, mai ales că în ultimul an nu prea am văzut mulți producători de tablete să încerce formatul slider.

Sony Vaio U Tablet

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×