Sony prezintă noul laptop hibrid VAIO Duo 13, cu tastatura glisantă

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.206 ori
<b>Sony prezintă noul laptop hibrid VAIO Duo 13, cu tastatura glisantă</b>în vreme ce ASUS și Acer au prezentat tablete foarte interesante la Computex 2013, Sony iese în evidență astăzi printr-un laptop hibrid din seria Vaio Duo. E vorba despre modelul Sony Vaio Duo 13, prezent în imaginea de mai jos. &nbsp; Terminalul...

în vreme ce ASUS și Acer au prezentat tablete foarte interesante la Computex 2013, Sony iese în evidență astăzi printr-un laptop hibrid din seria Vaio Duo. E vorba despre modelul Sony Vaio Duo 13, prezent în imaginea de mai jos.

Terminalul este unul cu tastatura glisantă și el face trecerea foarte ușor de la formatul de laptop la cel de tableta și viceversa. Avem la dispoziție și un trackpad, iar Sony a anunțat că produsul va fi disponibil cândva la mijlocul acestei luni. Vaio Duo 13 dispune de un ecran Triluminous, acest nume fiind asociat cu o tehnologie Sony pentru display-uri, care generează culori realiste și saturate.

Sony Vaio Duo 13

în plus, hibridul vine cu tehnologia Sony X-Reality, care analizează conținuturi media și creează pixelii care lipsesc. Avem parte și de tehnologie audio de top, ClearAudio+ în acest caz, iar dotările laptopului includ și o cameră de 8 megapixeli cu senzor Exmor RS. Vaio Duo 13 păstrează conexiunea web chiar și când se afla în modul Sleep, pentru a fi la zi cu mailurile, actualizările de aplicații și alte update-uri. Sony promite și o baterie cu durata de viață impresionantă: 15 ore.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×