Sony Xperia M Ultra e un mega phablet cu o mega cameră duală de 23 de megapixeli

Autor:  | Publicat în:  Sony  Zvon 1.271 ori
<b>Sony Xperia M Ultra e un mega phablet cu o mega cameră duală de 23 de megapixeli</b>Dacă seria Xperia Z de la Sony şi-a găsit obştescul sfârşit în ultima jumătate de an, seria Xperia M continua neatinsă. Ca dovadă stă o nouă scăpare, cea a modelului Sony Xperia M Ultra, care se dezvăluie drept un handset cu ecran mare şi cu cameră duală

Dacă seria Xperia Z de la Sony şi-a găsit obştescul sfârşit în ultima jumătate de an, seria Xperia M continuă neatinsă. Ca dovadă stă o nouă scăpare, cea a modelului Sony Xperia M Ultra, care se dezvăluie drept un handset cu ecran mare şi cu cameră duală.

Sony Xperia M Ultra

Din păcate nu avem şi imagini cu acest device, ci doar o postare pe Weibo, care îi detaliază dotările. Astfel, aflăm că acest model va sosi cu un ecran Full HD de 6 inch, cu muchii foarte înguste şi panou de tip IPS Neo LCD, dar şi tehnologie WhiteMagic şi Triluminous. Ca şi acel telefon Sony cu ecran HDR de care se tot vorbeşte, Xperia M Ultra ar avea rata de refresh de 120 Hz.

Totuşi, punctul central al acestei scăpări îl constituie camera duală de 23 megapixeli din spate, plus cameră frontală de 16 MP. Moda camerelor duale continua şi la Sony se pare, nu doar la Huawei şi LG, curând şi Apple probabil. Primim şi o baterie de 4280 mAh şi suport pentru tehnologie Quick Charge 3.0. La bord se afla o baterie de 4280 mAh, procesor Snapdragon 652, 3 GB RAM şi 32 GB stocare. Scannerul de amprente şi portul USB Type-C completează listă şi se întâmplă destul de rar să vedem astfel de camera-phablet-uri ce e drept.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×