Sony S2 și un scurt clip video

1.851 ori
<b>Sony S2 și un scurt clip video</b>Compania japoneză vrea din această toamnă să intre puternic în zona tabletelor cu Android HoneyComb. Recent a apărut un clip video de doar 18 secunde cu Sony S2 - prima tabletă cu Android 3.0 cu două ecrane de 5.5 inch. Sony S1 nu experimentează...

Compania japoneză vrea din această toamnă să intre puternic în zona tabletelor cu Android HoneyComb. Recent a apărut un clip video de doar 18 secunde cu Sony S2 - prima tabletă cu Android 3.0 cu două ecrane de 5.5 inch. Sony S1 nu experimentează la capitolul design precum S2 și va fi o alternativă la Motorola Xoom, Asus Transformer sau Acer A500.

Datele tehnice referitoare la Sony S2 nu se cunosc în totalitate. Va avea procesor dual-core Tegra 2, probabil va aduce 1 GB RAM, cameră foto care să filmeze HD, 3G, Wi-FI, jack de 3.5 mm. Cu siguranță că se va miza și pe experiența din domeniul jocurilor ca la Sony Ericsson Xperia Play.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×