Nokia 3D World Gaze - o privire În 3D asupra lumii Înconjurătoare (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.385 ori
<b>Nokia 3D World Gaze - o privire În 3D asupra lumii Înconjurătoare (Video)</b>Fără a fi în vreun fel asociată cu Nokia Maps sau Ovi Maps 3D Beta, aplicația Nokia 3D World Gaze este un software experimental care vă oferă o privire first person asupra lumii înconjurătoare. Gândiți-vă la acest program ca la un soi de...

Fără a fi în vreun fel asociată cu Nokia Maps sau Ovi Maps 3D Beta, aplicația Nokia 3D World Gaze este un software experimental care vă oferă o privire first person asupra lumii înconjurătoare. Gândiți-vă la acest program ca la un soi de combinație între augmented reality și Street View la un nivel macro.

Asfel, putem privi în "zare", pentru a vedea orașele dintr-o anumită direcție, sau monumente și chiar fotografii care corespund unor anumite regiuni. Aplicația se axează pe forma de geoid a planetei, pe care o păstrează, astfel că în funcție de zona globului în care vă aflați veți avea o altă perspectivă asupra lumii.

în plus, sunt disponibile în Nokia 3D World Gaze și o serie de conținuturi cu geotagging, precum fotografii sau clipuri video și softul vă permite chiar să vedeți poziția actuală a soarelui și regiunile în care este noapte acum. Aplicația este în fază beta și funcționează pe Symbian^3, iar feedbackul este binevenit!

Detalii în clipul de mai jos și un link de download aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×