Nokia 3D World Gaze - o privire În 3D asupra lumii Înconjurătoare (Video)

1.472 ori
<b>Nokia 3D World Gaze - o privire În 3D asupra lumii Înconjurătoare (Video)</b>Fără a fi în vreun fel asociată cu Nokia Maps sau Ovi Maps 3D Beta, aplicația Nokia 3D World Gaze este un software experimental care vă oferă o privire first person asupra lumii înconjurătoare. Gândiți-vă la acest program ca la un soi de...

Fără a fi în vreun fel asociată cu Nokia Maps sau Ovi Maps 3D Beta, aplicația Nokia 3D World Gaze este un software experimental care vă oferă o privire first person asupra lumii înconjurătoare. Gândiți-vă la acest program ca la un soi de combinație între augmented reality și Street View la un nivel macro.

Asfel, putem privi în "zare", pentru a vedea orașele dintr-o anumită direcție, sau monumente și chiar fotografii care corespund unor anumite regiuni. Aplicația se axează pe forma de geoid a planetei, pe care o păstrează, astfel că în funcție de zona globului în care vă aflați veți avea o altă perspectivă asupra lumii.

în plus, sunt disponibile în Nokia 3D World Gaze și o serie de conținuturi cu geotagging, precum fotografii sau clipuri video și softul vă permite chiar să vedeți poziția actuală a soarelui și regiunile în care este noapte acum. Aplicația este în fază beta și funcționează pe Symbian^3, iar feedbackul este binevenit!

Detalii în clipul de mai jos și un link de download aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×