"Obama asasinat" - vestea zilei de pe contul de Twitter Fox News... hackuit

Autor:  | Publicat în:  Hacking 1.151 ori
<b>"Obama asasinat" - vestea zilei de pe contul de Twitter Fox News... hackuit</b>Se pare că 2011 este anul hackerilor, de vreme ce atât Sony, cât și Apple și operatorul AT&T au avut de suferit de pe urma acestora și aici avem doar câteva nume de companii mari, dar lista continuă. Ei bine, astăzi, de ziua Statelor Unite a avut...

Se pare că 2011 este anul hackerilor, de vreme ce atât Sony, cât și Apple și operatorul AT&T au avut de suferit de pe urma acestora și aici avem doar câteva nume de companii mari, dar lista continuă. Ei bine, astăzi, de ziua Statelor Unite a avut loc un hack tematic, dacă îi putem spune așa: contul de Twitter Fox News a fost hackuit, anunțând asasinarea lui Barack Obama, președintele SUA.

O astfel de veste pare mai degrabă un clișeu dintr-un film de acțiune decât o întâmplare reală, dar adevărata veste este că încă un brand celebru a avut de suferit de pe urma hackerilor. și asta după ce cu doar câteva zile în urma Apple avea o problemă cu securitatea informațiilor sale administrative, fiindu-i publicate pe un site câteva parole și nume de utilizator.

Dacă vă interesează detaliile, aflați că Obama a fost aparent ucis cu 2 împușcături la un restaurant Ross... inventivi hackeri, nu-i așa? Contul Twitter Fox News are 33.000 de followeri, iar "deturnarea" sa a fost revendicata de către un grup numit Scriptkiddies, contul acestora de Twitter fiind suspendat la o oră după incident.

Serviciile Secrete Americane nu vor prinde probabil glumă, dar îi vor prinde pe hackeri, sau măcar pe unii dintre ei... dar asta după ce vor petrece cu bere și burgeri de 4 iulie!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×