Sony Xperia Tablet Z anunțata semi-oficial: tableta quad core mult mai subțire decât orice alt device

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.136 ori
<b>Sony Xperia Tablet Z anunțata semi-oficial: tableta quad core mult mai subțire decât orice alt device</b>Se pare că toate zvonurile și speculațiile despre tableta Sony Xperia Tablet Z s-au adeverit, deoarece Sony ar fi anunțat oficial acest device. Sau mai bine zis a anunțat semi-oficial, deoarece deși site-urile mari citează Sony direct, noi nu am...

Se pare că toate zvonurile și speculațiile despre tableta Sony Xperia Tablet Z s-au adeverit, deoarece Sony ar fi anunțat oficial acest device. Sau mai bine zis a anunțat semi-oficial, deoarece deși site-urile mari citează Sony direct, noi nu am văzut încă vreun comunicat de presă al companiei japoneze.

Avem de-a face cu o tabletă de 10.1 inch, care lăsa în urma ideea nereușită de revistă îndoită și adoptă un design dreptunghiular. Xperia Tablet Z vine cu un sistem de surround audio numit S Force, plus un procesor quad core Qualcomm Snapdragon de 1.5 GHz și 2 GB RAM. Tableta oferă conectivitate 4G LTE și va avea o cameră de 8.1 megapixeli în partea din spate. Noul device va sosi pe alb și negru, iar camera sa principală va folosi tehnologie Exmor R.

Sony Xperia Tablet Z anunțata semi-oficial: tableta quad core mult mai subțire decât orice alt device

Ecranul de 10.1 inch suporta o rezoluție de 1920 x 1200 pixeli și folosește tehnologie Mobile Bravia Engine 2, dar încă nu știm dacă va fi un IPS sau AMOLED. Ne așteptam că produsul să dispună și de NFC, slot microSD și să fie rezistent la apă și praf. Bateria lui Xperia Tablet Z este de 6,000 mAh, iar terminalul are o grosime de doar 6.9 mm, devenind cea mai subțire tableta Android produsă vreodată și cea mai ușoară la 495 de grame (în segmentul de 10 inch). Așteptăm cu nerăbdare să vedem acest produs în acțiune la MWC 2013!

Sony Xperia Tablet Z anunțata semi-oficial: tableta quad core mult mai subțire decât orice alt device

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×