Prima imagine hands on cu HTC M7 Își face apariția: iată flagshipul HTC pentru MWC 2013!

1.895 ori
<b>Prima imagine hands on cu HTC M7 Își face apariția: iată flagshipul HTC pentru MWC 2013!</b>După numeroase speculații, zvonuri și o scăpare de web de randare a acestui terminal, iată că HTC M7 își face apariția în sfârșit sub forma unei fotografii hands on. Se remarcă din start asemănarea sa cu randarea pe care v-am prezentat-o...

După numeroase speculații, zvonuri și o scăpare de web de randare a acestui terminal, iată că HTC M7 își face apariția în sfârșit sub forma unei fotografii hands on. Se remarcă din start asemănarea sa cu randarea pe care v-am prezentat-o ieri.

Ce mi se pare foarte ciudat e faptul că butoanele Home și multitasking au fost inversate ca poziție, iar spatele acestui device amintește de HTC Droid DNA, mai degrabă decât de HTC 8X. împreună cu imaginile telefonului au apărut și câteva capturi de ecran din interfața lui HTC Sense 5.0. Observați că avem un nou widget pentru ceas, cu un look mai discret decât până acum. Se remarcă în imagini și că butoanele de volum se afla în dreapta pe acest smartphone, iar camera frontală se afla în partea dreapta-sus.

HTC M7 - partea spate

Ultimele zvonuri despre acest telefon afirma că el ar urma să vină cu un ecran Full HD de 4.7 inch, un procesor quad core de 1.7 GHz, 2 GB RAM și 32 GB memorie internă. în spate ar trebui să avem o cameră de 13 megapixeli, iar terminalul va rula fie Android 4.1 Jelly Bean, fie versiunea 4.2. în afară de poziționarea ciudată a butoanelor Android, pot spune că acest device arată bine și promite să fie un hit la MWC 2013.

HTC Sense 5.0,

HTC Sense 5.0

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×