Tableta Samsung Galaxy Tab 4 Advanced îşi dezvăluie specificaţiile printr-un PDF scăpat pe web

860 ori
<b>Tableta Samsung Galaxy Tab 4 Advanced îşi dezvăluie specificaţiile printr-un PDF scăpat pe web</b>Prin intermediul unui fișier .pdf ajuns pe web aflăm astăzi specificațiile unei noi tablete pregătite de către Samsung, și anume Galaxy Tab 4 Advanced. Acest terminal ne va oferi un display HD de 10.1 inch, 2 GB memorie RAM și un procesor tactat la o

Samsung pare a pregăti încă un model de tabletă pentru lansare, sub numele de Galaxy Tab 4 Advanced, iar acest device are parte de o scăpare de specificaţii azi, prin intermediul unui PDF apărut pe web. În prealabil acest terminal apăruse şi pe un site de benchmarkuri şi e cunoscut sub numele de cod SM-T536.

PDF-ul în cauză prezintă tableta drept un model cu ecran de 10.1 inch şi cu rezoluţie de 1280 x 800 pixeli, un procesor tactat la 1.6 GHz, 2 GB RAM şi 32 GB stocare, plus slot microSD. Primim şi camera principală de 5 MP şi frontală de 1.3 MP, dar şi baterie de 6800 mAh. Galaxy Tab 4 Advanced rulează Android 6.0 Marshmallow şi are dotări mai degrabă entry level spre midrange, decât "Advanced".

Denumirea ar putea veni de la suportul LTE-Advanced, deşi nu e menţionat nimic de genul printre dotări. Acesta ar fi doar un model cu suport WiFi, dar lista de specificaţi pare incompletă. Măsurând 7.9 mm în grosime şi cântărind 487 de grame, acest produs are şanse pe piaţa stagnantă a tabletelor doar la un preţ foarte, foarte mic.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×