Tableta Samsung Galaxy Tab 4 Advanced îşi dezvăluie specificaţiile printr-un PDF scăpat pe web

845 ori
<b>Tableta Samsung Galaxy Tab 4 Advanced îşi dezvăluie specificaţiile printr-un PDF scăpat pe web</b>Prin intermediul unui fișier .pdf ajuns pe web aflăm astăzi specificațiile unei noi tablete pregătite de către Samsung, și anume Galaxy Tab 4 Advanced. Acest terminal ne va oferi un display HD de 10.1 inch, 2 GB memorie RAM și un procesor tactat la o

Samsung pare a pregăti încă un model de tabletă pentru lansare, sub numele de Galaxy Tab 4 Advanced, iar acest device are parte de o scăpare de specificaţii azi, prin intermediul unui PDF apărut pe web. În prealabil acest terminal apăruse şi pe un site de benchmarkuri şi e cunoscut sub numele de cod SM-T536.

PDF-ul în cauză prezintă tableta drept un model cu ecran de 10.1 inch şi cu rezoluţie de 1280 x 800 pixeli, un procesor tactat la 1.6 GHz, 2 GB RAM şi 32 GB stocare, plus slot microSD. Primim şi camera principală de 5 MP şi frontală de 1.3 MP, dar şi baterie de 6800 mAh. Galaxy Tab 4 Advanced rulează Android 6.0 Marshmallow şi are dotări mai degrabă entry level spre midrange, decât "Advanced".

Denumirea ar putea veni de la suportul LTE-Advanced, deşi nu e menţionat nimic de genul printre dotări. Acesta ar fi doar un model cu suport WiFi, dar lista de specificaţi pare incompletă. Măsurând 7.9 mm în grosime şi cântărind 487 de grame, acest produs are şanse pe piaţa stagnantă a tabletelor doar la un preţ foarte, foarte mic.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×