Telefoanele Samsung din Seria C vor avea un design metalic; Galaxy C5 îşi dezvăluie specificaţiile într-un benchmark

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.449 ori
<b>Telefoanele Samsung din Seria C vor avea un design metalic; Galaxy C5 îşi dezvăluie specificaţiile într-un benchmark</b>Din câte se vehiculează, sud-coreenii de la Samsung ne pregătesc o nouă gamă de terminale mobile denumit Galaxy C. Aceste modele viitoare vor adopta carcase uni-body din metal, dar și specificații high-end la prima vedere, după cum ne dezvăluie astăzi

După ce a adus rama metalică şi lookul metalic în gama Galaxy J, Samsung mai face un "transplant" de genul, de această dată cu Seria C. Aparent Samsung pregăteşte noi modele aparţinând acestei game, care va debuta prin handseturile Galaxy C5 şi C7. C5 are parte de o scăpare de specificaţii prin GeekBench azi.

Samsung Galaxy C5 ar urma să vină cu un ecran de 5.2 inch şi să adopte un corp metalic slim, nu foarte diferit de abordarea de design a lui Galaxy A8 de exemplu. E interesanta aceasta rocadă făcută în ultimii ani: modelele Galaxy A de generaţie a doua au preluat sticlă de pe Galaxy S6, în vreme ce Galaxy C preia abordarea metalică a primei generaţii Galaxy A.

Dotările lui Galaxy C5 par bizar de bune aş spune, dacă ne luăm după GeekBench 3, care menţionează 4 GB RAM şi un procesor Snapdragon 617. Sistemul de operare este Android 6.0.1, ceea ce era de aşteptat. Seria Galaxy C va debuta în luna mai, în exclusivitate pentru piaţa chineză în prima fază. Scorul GeekBench 3 multi core este destul de bun aici, cu puţin peste HTC One A9, care are acelaşi chipset Snapdragon.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×