Telefoanele Samsung din Seria C vor avea un design metalic; Galaxy C5 îşi dezvăluie specificaţiile într-un benchmark

2.641 ori
<b>Telefoanele Samsung din Seria C vor avea un design metalic; Galaxy C5 îşi dezvăluie specificaţiile într-un benchmark</b>Din câte se vehiculează, sud-coreenii de la Samsung ne pregătesc o nouă gamă de terminale mobile denumit Galaxy C. Aceste modele viitoare vor adopta carcase uni-body din metal, dar și specificații high-end la prima vedere, după cum ne dezvăluie astăzi

După ce a adus rama metalică şi lookul metalic în gama Galaxy J, Samsung mai face un "transplant" de genul, de această dată cu Seria C. Aparent Samsung pregăteşte noi modele aparţinând acestei game, care va debuta prin handseturile Galaxy C5 şi C7. C5 are parte de o scăpare de specificaţii prin GeekBench azi.

Samsung Galaxy C5 ar urma să vină cu un ecran de 5.2 inch şi să adopte un corp metalic slim, nu foarte diferit de abordarea de design a lui Galaxy A8 de exemplu. E interesanta aceasta rocadă făcută în ultimii ani: modelele Galaxy A de generaţie a doua au preluat sticlă de pe Galaxy S6, în vreme ce Galaxy C preia abordarea metalică a primei generaţii Galaxy A.

Dotările lui Galaxy C5 par bizar de bune aş spune, dacă ne luăm după GeekBench 3, care menţionează 4 GB RAM şi un procesor Snapdragon 617. Sistemul de operare este Android 6.0.1, ceea ce era de aşteptat. Seria Galaxy C va debuta în luna mai, în exclusivitate pentru piaţa chineză în prima fază. Scorul GeekBench 3 multi core este destul de bun aici, cu puţin peste HTC One A9, care are acelaşi chipset Snapdragon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×