Noua generație Samsung Galaxy A5 își dezvăluie specificațiile prin intermediul GFXBench

938 ori
<b>Noua generație Samsung Galaxy A5 își dezvăluie specificațiile prin intermediul GFXBench</b>Printre gama de produse a celor de la Samsung, se află la ora actuală și modelul Galaxy A5, un smartphone complet metalic ce vine la pachet cu dotări mid-range. După cum vă informam anterior, acest device va primi c&acirc;t de cur&acirc;nd un...

Printre gama de produse a celor de la Samsung, se află la ora actuală și modelul Galaxy A5, un smartphone complet metalic ce vine la pachet cu dotări mid-range. După cum vă informam anterior, acest device va primi cât de curând un succesor, și anume modelul SM-A510F - terminal ce își dezvăluie specificațiile chiar astăzi.

Din câte remarcăm pentru început, noul Galaxy A5 face acum trecerea la un panou Full HD de 5.2 inch, comparativ cu actualul model ce adoptă un ecran HD de 5 inch. Lista de specificații pentru SM-A510F este completată de către procesorul octa-core Exynos tactat la 1.6 GHz, de un chip de 2 GB memorie RAM și de 16 GB spațiu intern de stocare.

Vom primi un chip grafic Mali-T720, o cameră foto principală de 13 megapixeli cu autofocus și bliț LED, un senzor frontal de 5 megapixeli și sistemul de operare Android 5.1.1 Lollipop însoțit de interfața TouchWiz. Rămâne de văzut la ce preț urmează a fi dezvăluit acest nou device, lansare ce bate la ușă.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×