Tableta Allview Viva i8 cu procesor Intel dual core disponibilă la eMAG.ro (În teste la Mobilissimo)!

1.783 ori
<b>Tableta Allview Viva i8 cu procesor Intel dual core disponibilă la eMAG.ro (În teste la Mobilissimo)!</b>Sfârșitul de an se anunță tare interesant pentru Allview, care ne-a surprins plăcut cu handsetul X1 Soul, iar acum are o tabletă destul de atractivă de oferit. E vorba despre Allview Viva i8, dotată cu procesor Intel dual core de 2 GHz, care a...

Sfârșitul de an se anunță tare interesant pentru Allview, care ne-a surprins plăcut cu handsetul X1 Soul, iar acum are o tabletă destul de atractivă de oferit. E vorba despre Allview Viva i8, dotată cu procesor Intel dual core de 2 GHz, care a intrat în oferta eMAG.ro.

Aflați că avem această tabletă în teste și ea e străină de cuvântul lag, procesorul sau făcându-și treabă foarte bine. Aceasta este cea mai rapidă tableta Allview testată de noi până acum și ea costă doar 899.99 lei la eMAG.ro. Dotările sale includ Android 4.2 Jelly Bean, 16 GB memorie internă, 1 GB RAM DDR2 și un display de 7.9 inch.

Allview Viva i8

Terminalul dispune și de slot microSD, camera de 5 MP în spate și 2 MP în față, GPU Power VR SGX544MP2, iar ecranul său este un IPS LCD cu rezoluție de 1024 x 768 pixeli. La interior avem și o baterie de 4600 mAh, care asigură până la 8 ore de funcționare și toate acestea într-un terminal gros de doar 7.2 mm, adică mai subțire decât iPad Mini.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×