Vezi scorul și acțiunile meciului Steaua Schalke de diseară cu noua aplicație HTC FootballFeed

1.141 ori
<b>Vezi scorul și acțiunile meciului Steaua Schalke de diseară cu noua aplicație HTC FootballFeed</b>Dacă ați urmărit meciuri de Champions League sau Europa League în ultimul an, ați observat probabil că HTC e unul dintre sponsorii principali. Ei bine acum HTC se implica în competiție lansând și o aplicație pentru Android. &nbsp; E vorba...

Dacă ați urmărit meciuri de Champions League sau Europa League în ultimul an, ați observat probabil că HTC e unul dintre sponsorii principali. Ei bine acum HTC se implica în competiție lansând și o aplicație pentru Android.

E vorba despre un software care oferă actualizări în timp real cu privire la meciurile din Champions League și Europa League, astfel încât putem afla diseară ce fac Steaua și Schalke la fiecare fază importanta. Numele aplicației este FootballFeed, iar ea este disponibilă gratuit în Google Play. FootballFeed include statistici, informații, știri, conținuturi oficiale și notificări push cu privire la meciurile în desfășurare.

Aveți și echipele oficiale incluse în aplicație, numărători inverse până la meci, detalii legate de cluburi și tabelele cu punctajele echipelor la zi. Interfața e bazată pe homescreen-ul BlinkFeed, fiind customizabila astfel încât puteți alege doar să urmăriți echipele care vă interesează. Puteți descărca aplicația de aici.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×