Huawei pregătește Înființarea unui centru regional la București

Autor:  | Publicat în:  Huawei 761 ori
<b>Huawei pregătește Înființarea unui centru regional la București</b>știrile de ieri au fost dominate de sosirea unei echipe de oameni de afaceri din China în Romania, având planuri de investiții de zeci de miliarde de dolari la noi. Pe lângă agricultură, chinezii intenționează să investească și în...

știrile de ieri au fost dominate de sosirea unei echipe de oameni de afaceri din China în Romania, având planuri de investiții de zeci de miliarde de dolari la noi. Pe lângă agricultură, chinezii intenționează să investească și în telecomunicații, Huawei urmând să înființeze un centru regional la București.

Celebrul producător de echipamente telecom va investi în programe de cercetare și educație în România, iar guvernul a aprobat deja o înțelegere cu Huawei Technologies Co. Autoritățile vor acorda suportul necesar pentru extinderea activităților companiei, luând în calcul și angajamentul Huawei de a investi în țara noastră.

între timp și Oppo caută ambasador de brand în România și cu puțin noroc și Xiaomi va ajunge la noi în următorul an. Va reuși sosirea acestor companii din China pe piața locală de la noi să afecteze jucători ce deja suferă la nivel internațional? Spre exemplu, am putea vedea o prezență mai scăzută pe piață a celor de la BlackBerry și chiar și HTC, care nu o duc prea bine acum.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×