Tableta convertibilă Acer Aspire Switch Alpha 12 S are parte de o scăpare, înainte de debutul pe 21 aprilie

872 ori
<b>Tableta convertibilă Acer Aspire Switch Alpha 12 S are parte de o scăpare, înainte de debutul pe 21 aprilie</b>Se pare că Acer are un eveniment programat pentru data de 21 aprilie la New York, iar acolo va aduce şi o nouă tableta cu Windows 10. E de fapt vorba despre un model convertibil, cunoscut sub numele de Acer Aspire Switch Alpha 12 S (SA5-271). &nbsp;...

Se pare că Acer are un eveniment programat pentru data de 21 aprilie la New York, iar acolo va aduce şi o nouă tableta cu Windows 10. E de fapt vorba despre un model convertibil, cunoscut sub numele de Acer Aspire Switch Alpha 12 S (SA5-271).

Acest model poate fi uşor considerat o clonă a lui Microsoft Surface Pro 4 şi vine cu un kickstand integrat şi o tastatură în stil Surface. Acer Aspire Switch Alpha 12 S integrează un procesor Intel Core Skylake de generaţie a şasea. Terminalul va fi disponibil cu dotări precum un procesor Intel Core i5 (6200U), 4 GB RAM şi 128 GB stocare.

La bord se va afla şi un port USB 3.0 full size, dar şi un port USB Type C, o cameră principală şi secundară şi opţional se poate adăuga şi un sistem de camere 3D Intel RealSense. Tableta va avea o carcasă fabricată din aluminiu şi la interior vom găsi şi un sistem de răcire pe lichid. Lateral se afla un locaş special pentru stylus.

Aşteptam acum să aflăm şi un preţ pentru acest model, care probabil va fi cu 100 de dolari sau 200 mai ieftin decât Surface Pro 4.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×