HTC Desire 10 apare într-o imagine de presă; iată cum arată noul terminal upper mid-range

1.368 ori
<b>HTC Desire 10 apare într-o imagine de presă; iată cum arată noul terminal upper mid-range</b>La aproximativ o lună după ce aflam că următorul device pregătit de către HTC ar putea fi modelul Desire 10, iată că astăzi primim și o imagine cu acest produs interesant. La prima vedere se pare că design-ul adoptat nu este deloc unul rău, fiind aduse

Vă informam la data de 10 iulie despre posibilitatea ca HTC Desire 10 să fie următorul smartphone pregătit de către taiwanezi, un model din zona upper mid-range ce ar putea sosi pe piață în trimestrul cu numărul 3. Înainte de sosirea acestei vești, chiar @evleaks ne prezenta o imagine cu senzorul foto adoptat de către acest dispozitiv, componentă care astăzi își face din nou apariția într-o fotografie cu întreg spatele terminalului.

Noul material provine de pe platforma chineză Weibo și ne prezintă un device destul de interesant din punct de vedere al design-ului adoptat. Avem parte de o carcasă cu ramă metalică și spate din policarbonat mat, cu toate că acele benzi din plastic destinate antenelor par a ne indica faptul că ar fi vorba despre un corp complet metalic.

Se remarcă camera foto plasată central, bliț-ul dual-tone, dar și telemetrul laser pentru focalizarea mai rapidă și precisă. Printre alte elemente ce se pot observa aici, se numără jack-ul audio din partea de sus, respectiv butoanele de volum și cel power amplasat pe lateral dreapta. Cu toate că dotările hardware nu sunt cunoscute pentru moment, ne așteptăm la un pachet din zona upper mid-range.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×