HTC pregătește Cello, un rival pentru platforma Android Auto

459 ori
<b>HTC pregătește Cello, un rival pentru platforma Android Auto</b>Prin intermediul unei postări pe platforma Reddit, aflăm astăzi că taiwanezii de la HTC au &icirc;n plan lansarea unui nou produs, mai precis a unei platforme rivale pentru Android Auto ce a fost dezvăluită de Google anul trecut. Din c&acirc;te ni...

Prin intermediul unei postări pe platforma Reddit, aflăm astăzi că taiwanezii de la HTC au în plan lansarea unui nou produs, mai precis a unei platforme rivale pentru Android Auto ce a fost dezvăluită de Google anul trecut. Din câte ni se dezvăluie, se pare că numele acesteia va fi HTC Cello.

Aflăm și faptul că la capitolul conectivitate, acest produs va oferi suport pentru standardele CAN bus, RS485 și MHL pentru comunicarea cu un terminal Android. De asemenea, la pachet este inclusă și conectivitate Bluetooth.

Momentan, HTC Cello rulează sistemul de operare Android 4.4 KitKat, OS ce aduce o interfață special gândită pentru automobile, și anume Sense Automotive. Potrivit informațiilor de pe Reddit, HTC testează acest device încă din trimestrul 4 al anului trecut, cea mai nouă apariție a acestuia având loc pe data de 13 martie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×