Tableta Huawei MediaPad T3 (KOB-L09) primeşte certificarea WiFi Alliance, ar putea debuta la MWC 2017

1.563 ori
<b>Tableta Huawei MediaPad T3 (KOB-L09) primeşte certificarea WiFi Alliance, ar putea debuta la MWC 2017</b>Cei de la Huawei au venit anul trecut la Mobile World Congress cu o tabletă foarte interesantă, model numit MateBook și puternic apreciat de către public. Pentru 2017 se pare că vom avea tot o lansare de tabletă programată pentru târgul din Barcelona

Cu CES 2017 rămas binişor în urma noastră, ne pregătim acum de MWC 2017, acolo unde se va afla şi Huawei. Aşteptăm şi debutul unor tablete noi în cadrul acestui târg de tehnologie, mai ales că anul trecut Huawei MateBook a fost şi premiat la MWC. Se pare că printre noile modele se va afla în acest an şi MediaPad T3, care tocmai a fost certificat oficial.

Huawei MediaPad T3

Huawei MediaPad T3 (KOB-L09) a trecut recent de procesul de certificare al celor de la WiFi Alliance. Cu această ocazie s-a confirmat că terminalul va rula Android şi va veni cu suport WiFi 802.11n. Predecesorul său venea în versiuni de 7, 8 sau 10 inch, la rândul lor ramificate în sub variante. Modelul MediaPad T2 7.0 de exemplu avea atât o variantă entry level cu procesor Spreadtrum şi rezoluţie de 1024 x 600 pixeli, cât şi una Pro, cu ecran Full HD şi procesor Snapdragon 615.

Versiunea cu ecran de 10 inch sosea cu cameră de 8 MP, 3 GB RAM, rezoluţie Full HD şi acelaşi procesor Snapdragon 615. De la noul model aşteptăm un salt la capitolul CPU, o rezoluţie Full HD, 2 sau 3 GB RAM şi o variantă cu preţ accesibil. Nu e exclus să vedem şi un model cu suport 4G LTE, având în vedere că numele de cod apărut mai sus e similar cu cel al lui Huawei P9 Plus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×