Tableta Huawei MediaPad M3 Lite 10 este certificată de FCC; vine cu tehnologie audio Harman Kardon și 4 difuzoare

1.037 ori
<b>Tableta Huawei MediaPad M3 Lite 10 este certificată de FCC; vine cu tehnologie audio Harman Kardon și 4 difuzoare</b>Câteva informații despre noua serie de tablete MediaPad T3 pregătită de către Huawei am aflat cu scurt timp în urmă, iar astăzi descoperim faptul că un alt model numit M3 Lite 10 tocmai ce a bifat certificarea agenției FCC. Asta înseamnă că în scurt timp

Începutul lunii aprilie ne aducea și câteva informații despre o viitoare tabletă pregătită de către Huawei și numită MediaPad M3 Lite 10, model care astăzi bifează certificarea FCC. Acest lucru ne dezvăluie faptul că lansarea produsului va avea loc în scurt timp și totodată că el va debuta comercial pe piața din SUA. Avem parte de câteva schițe ale tabletei și aflăm că la bord se oferă și tehnologia audio Harman Kardon.

Huawei MediaPad M3 Lite 10

De aici mai iese la iveală și faptul că tableta sosește într-o versiune cu 4G LTE, fiind echipată astfel cu slot SIM. Din leak-urile ajunse pe web s-ar părea că acest nou produs va opta pentru un display de 10 inch cu rezoluție Full HD de 1920 x 1200 pixeli, pentru un procesor Qualcomm Snapdragon 625 și pentru 3 GB memorie RAM + 32 GB spațiu intern de stocare.

Avem pe listă și 4 difuzoare stereo, o baterie de 6660 mAh și pe partea software întâlnim Android 7.0 Nougat. Noua tabletă aduce și jack audio, slot microSD, o cameră frontală de 8 megapixeli și un senzor de 8 megapixeli pe spate. Prețul variantei Wi-Fi Only ar fi de 329 euro, în vreme ce modelul echipat cu 4G LTE va scoate din buzunarul cumpărătorilor suma de 379 euro. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×