Elephone Play X va aduce o cameră foto duală de 12 megapixeli; vom putea realiza și fotografii alb-negru

1.419 ori
<b>Elephone Play X va aduce o cameră foto duală de 12 megapixeli; vom putea realiza și fotografii alb-negru</b>Cei de la Elephone pregătesc lansarea unui nou smartphone pe piață în perioada următoare, fiind vorba despre Play X - telefon cu cameră foto duală de 12 megapixeli. Acesta va putea realiza fotografii alb-negru, dar și include în imagini acel efect de tip

Numeroase companii din zona smartphone au adus modele cu cameră duală pe piață în cursul anului trec, iar Elephone pregătește un nou astfel de handset pentru debut în perioada umrătoare. Terminalul numit Elephone Play X ni se prezintă astăzi într-o primă imagine oficială și avem totodată și câteva mostre foto drept teaser. 

Elephone Play X

Firma producătoare dezvăluie faptul că acest model va oferi un modul foto dual compus din doi senzori de 12 megapixeli, unul fiind monocrom și celălalt color - fix ca în cazul lui Huawei P9. Vom putea crea astfel fotografii alb-negru inedite, dar și modifica punctul de focalizare chiar și după realizarea imaginilor.

Elephone Play X

Acel efect bokeh ne este prezentat și în materialele de mai jos, iar la prima vedere acestea nu arată deloc rău. Cât despre celelalte dotări hardware, ne putem aștepta la un display de 5 - 5.5 inch, la un procesor octa-core și la 3 sau poate 4 GB memorie RAM.

Elephone Play X

Nici camera frontală nu ar trebui să fie lăsată pe planul secund și mă aștept să văd alături un bilț LED. Pentru update-uri referitoare la acest model puteți urmări pagina oficială elephone.hk, cât și pagina de Twitter a companiei. 

Cei de la Elephone sunt curioși și cât ați plăti pentru un asemenea smartphone cu cameră duală, așa că așteptăm răspunsurile voastre mai jos!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×