Tableta Samsung Galaxy Tab S3 primeşte certificarea FCC, o aşteptăm la MWC 2017

1.074 ori
<b>Tableta Samsung Galaxy Tab S3 primeşte certificarea FCC, o aşteptăm la MWC 2017</b>Iată că după ce anterior primea certificarea din partea agenției Wi-Fi Alliance, acum tableta Samsung Galaxy Tab S3 bifează și certificarea FCC ce îi confirmă debutul pe piața din SUA. Această nouă tabletă este așteptată să debuteze oficial în cadrul

Tableta Samsung Galaxy Tab S3 e subiect de zvon, certificări şi scăpări de mai bine de jumătate de an. O aşteptam cu siguranţă maximă la IFA 2016, apoi la CES 2017 şi mai nou la MWC 2017, dar acum nu mai ştim ce să credem. Ultimele luni au adus certificări de la Autoritatea WiFi şi Bluetooth SIG, iar azi aflăm că şi autoritatea americană FCC a aprobat terminalul.

Samsung Galaxy Tab S3

Cu fotografii scăpate pe web ce aparţineau de fapt altui model, tableta rămâne misterioasă chiar şi acum. Avem informaţii că va adopta un design metalic cu talie subţire şi se pare că tableta va debuta cu o diagonală de 9.7 inch. Va sosi în două variante, una cu WiFi (SM-T820) şi una cu WiFi şi LTE (SM-T825). Conform celor mai noi scăpări, avem la bord un procesor Exynos 7420 de pe Galaxy S6, dar şi 4 GB RAM.

Informaţiile acestea fuseseră confirmate recent de o scăpare în benchmarkul GFXBench. Ar trebui să avem şi un scanner de amprente integrat în butonul Home şi un port USB Type C. Rezoluţia ecranului ar putea să fie clasică 2048 x 1536 pixeli, poate totuşi puţin mai mare, pentru că am tot văzut acest numar de pixeli pe tablete în ultimii ani.

Dacă ne luăm după ultimele tablete Samsung şi bateria ar trebui să fie generoasă pe acest model.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×