Tableta LG G Pad 10.1 lansată internațional, vine cu funcții preluate de la LG G3

Autor:  | Publicat în:  LG 824 ori
<b>Tableta LG G Pad 10.1 lansată internațional, vine cu funcții preluate de la LG G3</b>LG Electronics a anunțat astăzi lansarea internațională a tabletei LG G Pad 10.1, un model care împrumuta câteva dintre funcțiile lui LG G3. Acesta este modelul cu diagonala cea mai mare din gama G Pad, care include și modelul G Pad 7.0, oferit la...

LG Electronics a anunțat astăzi lansarea internațională a tabletei LG G Pad 10.1, un model care împrumuta câteva dintre funcțiile lui LG G3. Acesta este modelul cu diagonala cea mai mare din gama G Pad, care include și modelul G Pad 7.0, oferit la pachet cu achiziția unui LG G3.

LG G Pad 10.1 este dotată cu o baterie de 8000 mAh, oferind ore bune de consum multimedia pe ecranul de 10 inch. La interiorul acestui device se afla un procesor Snapdragon 400 quad core de 1.2 GHz, GPU Adreno 305 și 1 GB RAM. Avem la dispoziție 16 GB memorie internă, plus slot microSD, iar ecranul este un IPS LCD cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli. Noul venit vine cu funcția KnockCode, care permite deblocarea ecranului prin "bătăi" în stil cod morse pe acesta.

Tableta LG G Pad 10.1 lansată internațional, vine cu funcții preluate de la LG G3

în plus, tableta include și funcția Smart Keyboard, care reduce numărul de erori la scriere și învață din obiceiurile de typing ale utilizatorului. Una dintre funcțiile împrumutate de la LG G3 este Dual Window, care împarte ecranul în două zone, permițând utilizarea a doua aplicații simultan. LG G Pad 10.1 va sosi pe negru, alb, roșu, portocaliu și albastru, iar terminalul mai aduce și o cameră de 5 megapixeli în spate, una frontală de 1.3 MP și GPS.

Avem parte și de funcția QPair 2.0, dar și de nouă interfața plata de pe LG G3.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×