Allview P7 Seon anunțat oficial, un smartphone cu ecran de 5.5 inch și procesor hexa core

Autor:  | Publicat în:  Allview 1.762 ori
<b>Allview P7 Seon anunțat oficial, un smartphone cu ecran de 5.5 inch și procesor hexa core</b>Allview a anunțat astăzi un nou smartphone, modelul P7 Seon care aduce un display de mari dimensiuni și un număr neobișnuit de core-uri ale procesorului. Suntem obișnuiți cu telefoane quad core sau mai nou octa core, dar iată că Allview lansează...

Allview a anunțat astăzi un nou smartphone, modelul P7 Seon care aduce un display de mari dimensiuni și un număr neobișnuit de core-uri ale procesorului. Suntem obișnuiți cu telefoane quad core sau mai nou octa core, dar iată că Allview lansează un hexa core.

P7 Seon este un telefon dual SIM cu ecran IPS OGS HD de 5.5 inch, iar acest model rulează Android 4.4 KitKat. Display-ul este protejat de Dragontrail Glass, iar acest model vine cu suport dual SIM dual standby. El dispune de un procesor Cortex A7 hexa core de 1.5 GHz, GPU Mali 450 de 600 MHz și 1 GB RAM. Avem la dispoziție și 8 GB stocare, slot microSD cu suport pentru carduri de maxim 32 GB și o cameră de 8 megapixeli.

Camera vine cu autofocus, senzor OV8830, filmare Full HD, HDR, Best Face și Eraser. Allview P7 Seon integrează o cameră frontală de 2 MP, cu 12 efecte beauty pentru selfie-uri. Noul venit măsoară 8.4 mm în grosime, are o baterie de 2400 mAh și amplificator audio Yamaha, dar și sonorizare DTS. Produsul este disponibil de azi la precomanda, cu prețul de 999 lei. Device-ul are preinstalată aplicația navigatională Sygic, ce poate fi testată gratuit timp de 30 de zile.

Allview P7 Seon anunțat oficial, un smartphone cu ecran de 5.5 inch și procesor hexa core

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×