Tableta Meizu apare într-o imagine ceva mai clară; ar fi gata de debut pe 24 decembrie

802 ori
<b>Tableta Meizu apare într-o imagine ceva mai clară; ar fi gata de debut pe 24 decembrie</b>În urmă cu doar câteva zile am aruncat o privire și asupra unei așa zise imagini ce ne prezenta tableta de 7.9 inch pe care chinezii de la Meizu o pregătesc. Alături primeam și o schiță a produsului, iar astăzi vedem o imagine ceva mai clară a dispozitivu

Vedeam anterior o imagine și o schiță asociată tabletei de 7.9 inch pe care chinezii de la Meizu o pregătesc în acest moment, iar azi pe web ajunge o imagine ceva mai clară cu produsul. Cu toate acestea nu putem fi siguri că acesta este într-adevăr dispozitivul ce va fi lansat oficial pe piață.

Design-ul pare un pic ciudat la prima vedere, de parcă am avea în față opera unui fan nu tocmai priceput în Photoshop care a decis să transforme un telefon Meizu într-o tabletă. Remarcăm un panou frontal cu margini foarte subțiri în jurul ecranului, un buton home fizic, dar și prezența unui earpiece în partea frontală deasupra display-ului.

Pe spate vedem o cameră foto generoasă ce pare a fi însoțită de acel bliț 10-LED pe care îl vedeam pe modelul Meizu Pro 6.Tot aici se află și logo-ul Flyme OS și aflați că la nivel de dotări ar urma să avem parte de o tabletă flagship. Se zvonește prezența unui chip de 6 GB memorie RAM, a unui procesor Kirin 650 și a unei camere foto Sony IMX386 de 12 megapixeli.

Vom avea și scanner de amprente iar mai multe aflăm pe data de 24 decembrie când aparent compania chineză are pregătit un eveniment de presă.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×