Meizu ar pregăti o tabletă de 7.9 inch; vedem o schiță și o imagine asociată acestui produs

844 ori
<b>Meizu ar pregăti o tabletă de 7.9 inch; vedem o schiță și o imagine asociată acestui produs</b>Chinezii de la Meizu ar avea în plan și lansarea unei tablete pe piață, asta dacă scăpările sosite astăzi în mediul online sunt unele reale. Vedem atât o imagine cu produsul pregătit, dar și o schiță asociată acestuia din care aflăm ce dimensiuni va

Se pare că firma chineză Meizu că are în plan și lansarea unei tablete pe piață, detaliu dezăluit astăzi de către o imagine și o schiță asociată acestui nou produs. Din câte aflăm, este vorba despre o tabletă cu display de 7.9 inch, așadar un rival pentru Xiaomi Mi Pad 2 și desigur pentru populara tabletă Apple iPad Mini. Din păcate calitatea imaginii pe care o vedem aici este una destul de proastă, așa că ne mulțumim să descoperim ce dimensiuni va purta carcasa dispozitivului.

Meizu Tab

Ei bine, tableta va măsura 172 mm în lungime și 102 mm în lățime, iar display-ul oferit la pachet va oferi un aspect de 16:9 pentru afișarea imaginilor. Există și zvonul potrivit căruia Meizu ar urma să lanseze această tabletă chiar luna viitoare, înainte de Anul Nou cu scopul de a vinde pe piață la timp de sărbători.

Meizu Tab

Rămâne de văzut ce dotări hardware ne va aduce la pachet această tabletă și dacă este să dăm cu presupusul, ne așteptăm la un display cu rezoluție de 2048 x 1536 pixeli, la un procesor octa-core MediaTek sau Qualcomm și la un chip de 3 GB memorie RAM. Cu siguranță carcasa va fi una complet metalică, dar aflăm cu certitudine acest detaliu în cadrul așa-zisului eveniment din decembrie.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×