Meizu X apare într-o nouă imagine, zona sa frontală aduce cu cea a lui Huawei Honor 8

782 ori
<b>Meizu X apare într-o nouă imagine, zona sa frontală aduce cu cea a lui Huawei Honor 8</b>Îl vedem astăzi pe misteriosul smartphone Meizu X într-o nouă imagine, telefon care la prima vedere pare a fi destul de similar ca design cu Huawei Honor 8. Dispozitivul pregătit de către compania chineză Meizu ar putea debuta odată cu modelul M5 Note

Meizu X a mai apărut pe web în ultima vreme, în diferite scăpări şi ar fi gata pentru un debut la finalul acestei luni. Există chiar şi o invitaţie pentru presă cu un mare "X" pe ea, confirmând debutul handsetuluI. Între timp a scăpat pe web imaginea de mai jos, care ne prezintă zona frontală a handsetului, care aduce cu o figură familiară.

Meizu X

Meizu X seamănă foarte mult în imagine cu Huawei Honor 8, ba mai mult ar avea și cameră duală ca şi acel model. Remarcăm aici o ramă metalică, muchii subţiri ale ecranului, dar şi obişnuitul buton Home oval Meizu. Spre deosebire de alte modele Meizu totuşi, acesta nu include şi scannerul de amprente în butonul Home, ci în spate.

Pe 30 noiembrie aşteptam debutul său, cu un procesor MediaTek Helio X20 la bord, până la 6 GB RAM şi 128 GB stocare. Primim şi suport LTE Categoria 6 şi aparent versiunea cu 6 GB RAM va costa doar 289 dolari. Privim cu precauţie dotările, mai ales că la ultimele scăpări, Meizu X era doar un midranger şi iată-l ajuns cu dotări de flagship.

Să vedem şi cum va reacţiona Huawei la similaritatea cu modelul sau, care a debutat recent în România apropo. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×