Gear.Club e în sfârşit un joc de curse complex şi cu grafică arătoasă; Wannabe Gran Turismo pe mobil

1.618 ori
<b>Gear.Club e în sfârşit un joc de curse complex şi cu grafică arătoasă; Wannabe Gran Turismo pe mobil</b>Pasionații de jocuri racing au începând de astăzi un nou titlu pe care îl pot încerca. Jocul se numește Gear.Club și la prima vedere se pare că avem de-a face cu un titlu complex și cu o grafică arătoasă. El vine gratuit pe iOS și Android și mai jos aveți

Oricât de distractive ar fi jocurile de curse pe mobil, tot nu avem un simulator de top, precum Gran Turismo sau Forza Motorsport, din păcate. Cel mai nou titlu Formula 1 se apropie de definiţia unui joc de gen, dar la 10 euro, costa multişor pentru gamerul de rând. Noul titlu Gear.Club oferă în schimb o experienţă excelentă pentru pasionaţii de curse şi maşini si asta gratuit.

Gear Club

Disponibil gratuit in Play Store si App Store, acest joc a petrecut o lungă perioadă în soft launch, deci dezvoltatorii au avut tot timpul din lume să scape de buguri, erori şi probleme. Acest titlu vine cu o experienţă realistă de şofat, motoare simulate individual şi aerodinamică bine pusă la punct. Putem regla până şi suspensiile, pneurile dar şi multiple aspecte legate de performanţa vehiculului nostru.

Gear Club

Grafica nu arată rău deloc, ba chiar e peste cea a ultimului titlu NFS de pe mobil. Din ce am văzut putem folosi şi automobile Porsche, Bugatti, BMW sau Nissan, plus o mulţime de alţi bolizi. Pe fundal se aude o muzică dubstep bunicică, iar fundalurile arată şi ele destul de bine, mai ales condițiile atmosferice. Fiind un joc gratuit mă aştept să avem şi timere aici şi mecanisme freemium.

Sună promiţător totuşi Gear.Club şi opţiunile de personalizare auto sunt clar mai complexe decât la Asphalt Xtreme, asta e sigur. Găsiţi jocul în App Store şi Play Store, cu menţiunea că ocupă 1.55 GB.  

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×