Tableta Samsung Galaxy Tab S6 se lansează astăzi, iar ceasul Galaxy Watch Active 2 vine pe 5 august!

621 ori
<b>Tableta Samsung Galaxy Tab S6 se lansează astăzi, iar ceasul Galaxy Watch Active 2 vine pe 5 august!</b>Deși credeam că Samsung are în plan să prezinte tableta Galaxy Tab S6 și ceasul Galaxy Watch Active 2 pe data de 7 august odată cu phablet-ul Note 10, iată că în realitate aceste dispozitive vin ceva mai devreme

Deși credeam că Samsung are în plan să prezinte tableta Galaxy Tab S6 și ceasul Galaxy Watch Active 2 pe data de 7 august odată cu phablet-ul Note 10, iată că în realitate aceste dispozitive vin ceva mai devreme. Informația este confirmată de către Samsung prin intermediul unui teaser video mai jos și aflăm că tableta menționată aici sosește chiar astăzi, iar ceasul pe data de 5 august în schimb.

Am văzut deja numeroase randări oficiale asociate lui Samsung Galaxy Tab S6 și am aflat chiar și o parte dintre dotările sale. Va avea o cameră foto duală în spate, locaș dedicat pentru atașarea magnetică a stylus-ului S-Pen de nouă generație, dar și un sistem de autentificare facială. Se păstrează talia foarte subțire, corpul metalic, dar și setup-ul de 4 difuzoare stereo cu acustică AKG.

Cât despre ceas și acesta a bifat câteva leak-uri și știm că ar urma să includă un cadran cu senzor circular ce va înlocui inelul fizic rotativ de pe modelele anterioare. Astfel vom putea interacționa cu meniul, aplicațiile și setările. Galaxy Watch Active 2 este așteptat în versiuni de 40 și 44 mm.

Revenim astăzi cu detaliile complete despre Galaxy Tab S6, iar mai multe despre smartwatch aflăm luni pe 5 august.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×