Samsung Galaxy Watch Active 2 se lasă admirat într-o randare pentru presă; Sosește alături de Note 10 pe 7 august

879 ori
<b>Samsung Galaxy Watch Active 2 se lasă admirat într-o randare pentru presă; Sosește alături de Note 10 pe 7 august</b>După ce zilele trecute soseau randări pentru presă asociate lui Samsung Galaxy Note 10, astăzi este momentul să vedem asemenea imagini și pentru ceasul Galaxy Watch Active 2

După ce zilele trecute soseau randări pentru presă asociate lui Samsung Galaxy Note 10, astăzi este momentul să vedem asemenea imagini și pentru ceasul Galaxy Watch Active 2. Acesta ar putea debuta tot pe data de 7 august alături de phablet-ul menționat mai sus și din câte putem remarca pe seama acestei imagini, la capitolul design nu se schimbă prea multe comparativ cu varianta originală Watch Active.

Se păstrează ecranul circular cu muchii înguste, dar și cadranul din aluminiu - iar pe partea de noutăți avem butonul power/home care de această dată adoptă un element circular roșu care ar putea confirma faptul că avem de-a face cu o variantă LTE. Ni se va permite astfel realizarea de apeluri și ceasul are și un microfon la pachet, acel mic orificiu pe care îl vedem pe cadrul metalic între butoane.

Avem și o curea din piele oferită la pachet cu această variantă pe negru a lui Galaxy Watch Active 2 și se vehiculează că ceasul de față va sosi ca un soi de rival pentru ultimul Apple Watch. Va face asta prin integrarea unui senzor EKG la bord, dar și a unui sistem de detecție a căderii posesorului în cazul unei probleme medicale - moment în care sunt alertate serviciile de urgență sau contactele prestabilite.

Ceasul este așteptat în variante de 40 și 44 mm, iar mai multe aflăm pe 7 august! 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×