Tableta Sony Xperia Z4 are parte de o nouă scăpare; aparent aceasta poate fi utilizată cu o singură mână fără probleme

958 ori
<b>Tableta Sony Xperia Z4 are parte de o nouă scăpare; aparent aceasta poate fi utilizată cu o singură mână fără probleme</b>Cu doar 2 zile &icirc;nainte de startul t&acirc;rgului de tehnologie Mobile World Congress din Barcelona, cei de la Sony ne dezvăluie astăzi o nouă imagine teaser cu tableta Xperia Z4 pe care am remarcat-o și zilele trecute &icirc;n cadrul unor...

Cu doar 2 zile înainte de startul târgului de tehnologie Mobile World Congress din Barcelona, cei de la Sony ne dezvăluie astăzi o nouă imagine teaser cu tableta Xperia Z4 pe care am remarcat-o și zilele trecute în cadrul unor capturi de ecran. Noua imagine prezintă un terminal similar cu Xperia Z3 Tablet, dar totodată și unul mai subțire.

Din câte am aflat anterior, Sony are pregătit un eveniment de presă pentru data de 2 martie, conferință în care vor fi anunțate noile terminale pregătite în această perioadă. Pe lângă Xperia Z4 Tablet, zvonurile vorbesc și de un posibil smartphone succesor pentru modelul Xperia M2 Aqua.

Ținând cont de imaginea de mai sus și de faptul că Sony Xperia Z3 Tablet sosea într-o carcasă de 6.4 mm, ne-am putea aștepta ca aceasă nouă versiune cu display QHD de 10.1 inch să fie și mai subțire, poate chiar sub talia de 6.1 mm regăsită în cazul tabletei iPad Air 2.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×