Samsung anunţă prima unitate de stocare UFS 2.0 de 128 GB pentru smartphone-uri

875 ori
<b>Samsung anunţă prima unitate de stocare UFS 2.0 de 128 GB pentru smartphone-uri</b>Samsung a anunţat astăzi prima unitate flash de stocare de 128 GB pentru smartphone-uri, o soluţie universală, care ar putea sosi pe multiple terminale. Acest produs este de tip UFS (Universal Flash Storage) 2.0. &nbsp; UFS 2.0 este cea mai avansată...

Samsung a anunţat astăzi prima unitate flash de stocare de 128 GB pentru smartphone-uri, o soluţie universală, care ar putea sosi pe multiple terminale. Acest produs este de tip UFS (Universal Flash Storage) 2.0.

UFS 2.0 este cea mai avansată unitate la standardele JEDEC şi e următoarea generaţie de stocare pentru telefoanele viitorului. Memoriile de tip UFS folosesc tehnologia "Command Queue", care are rolul de a accelera viteza execuţiilor de comenzi la nivel de SSD-uri, folosind o interfaţă de serie. Creşte astfel viteza procesării datelor, faţă de standardul eMMC de 8 biţi, care foloseşte o interfaţă paralelă.

Prin această tehnologie se pot realiza 19.000 de operaţiuni input/output pe secundă (IOPS) pentru citirea aleatorie. Aflaţi şi că UFS 2.0 este de 2.7 ori mai rapidă decât tehnologia din spatele memoriilor standard, eMMC 5.0, care sunt folosite acum pe majoritatea telefoanelor de top. Viteza de citirea aleatorie a lui UFS 2.0 este de 12 ori mai mare decât a unui card de memorie obişnuit, iar viteza de scriere de 28 de ori mai mare.

Se poate deci reda conţinut UHD cu uşurinţă de pe aceste medii, iar noile memorii vin cu capacitate de 128, 64 sau 32 GB.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×