Noul device pregătit de Allview va rula Windows 10; teaserul 2 vine astăzi însoțit de un concurs special!

1.663 ori
<b>Noul device pregătit de Allview va rula Windows 10; teaserul 2 vine astăzi însoțit de un concurs special!</b>Ieri primeam din partea celor de la Allview un prim teaser pentru un viitor produs ce urmează a fi dezvăluit pe data de 29 iulie, device ce nu va fi nici smartphone, dar nici tabletă, ci un notebook convertibil cel mai probabil. Astăzi, iată că vine...

Ieri primeam din partea celor de la Allview un prim teaser pentru un viitor produs ce urmează a fi dezvăluit pe data de 29 iulie, device ce nu va fi nici smartphone, dar nici tabletă, ci un notebook convertibil cel mai probabil. Astăzi, iată că vine o nouă imagine teaser care dezvăluie o dotare a noului device.

Din câte vă puteți da seama, acesta va rula sistemul de operare Windows 10, OS ce va fi distribuit comercial tot pe data de 29 iulie. De asemenea, Allview ne dezvăluie că luni pe data de 20 iulie vom mai primi un indiciu cu privire la acest produs pregătit.

Pe lângă teaser-ul pregătit pentru 20 iulie, Allview dă azi startul și unui concurs la care o tabletă Wi10N PRO este pusă la bătaie. Pentru a participa, tot ce aveți de făcut este să accesați acest link și ulterior completa datele voastre împreună cu răspunsul la întrebarea: “Ce veți face pe data de 30 iulie?”.

Câștigătorul tabletei va fi ales automat de către aplicația care gazduiește concursul, în data de 31 iulie 2015.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×