Phablet-ul Ramos Q7 primește certificarea TENAA; rulează Windows Phone 8.1 și aduce o diagonală de 7 inch

Autor:  | Publicat în:  Ramos 950 ori
<b>Phablet-ul Ramos Q7 primește certificarea TENAA; rulează Windows Phone 8.1 și aduce o diagonală de 7 inch</b>Dacă &icirc;n lumea terminalelor cu Android suntem deja obișnuiți cu terminale ce aduc display-uri uriașe (ex: Huawei P8 Max- 6.8 inch), &icirc;n tabăra celor de la Windows Phone nu prea vedem astfel de terminale, sau poate că ne &icirc;nșelăm. De...

Dacă în lumea terminalelor cu Android suntem deja obișnuiți cu terminale ce aduc display-uri uriașe (ex: Huawei P8 Max- 6.8 inch), în tabăra celor de la Windows Phone nu prea vedem astfel de terminale, sau poate că ne înșelăm. De curând, producătorul chinez Ramos a primit certficare pentru modelul Q7, un phalbet ce nu trebuie confundat cu automobilul celor de la Audi.

Acest device vine cu display TFT de 7 inch ce oferă o rezoluție HD (1280 x 720 pixeli), procesor quad-core de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare și o cameră foto principală de 5 megapixeli. Avem totodată parte de o cameră frontală de 2 megapixeli, și de conectivitate WiFi, microUSB, respectiv Bluetooth.

Odată ieșit pe porțile fabricilor, Ramos Q7 va rula sistemul de operare Windows Phone 8.1, dar ulterior acesta va primi ulterior Windows 10. Din punct de vedere al design-ului se remarcă o oarecare inspirație de la Asus, dar și prezența unor difuzoare stereo frontale și a unei carcase din policarbonat lucios.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×