Vânzările pentru tableta Google Nexus 7 considerate mari de către un oficial Google

Autor:  | Publicat în:  Google 1.181 ori
<b>Vânzările pentru tableta Google Nexus 7 considerate mari de către un oficial Google</b>Google Nexus 7 a fost anunțată de două zile, dar interesul pare a fi foarte mare pentru prima tabletă care rulează Android 4.1 Jelly Bean din fabrică, ecran IPS de 7 inch cu rezoluție 1280x800 pixeli, Tegra 3 quad core la 1.3 GHz, 1 GB RAM, 8 sau...

Google Nexus 7 a fost anunțată de două zile, dar interesul pare a fi foarte mare pentru prima tabletă care rulează Android 4.1 Jelly Bean din fabrică, ecran IPS de 7 inch cu rezoluție 1280x800 pixeli, Tegra 3 quad core la 1.3 GHz, 1 GB RAM, 8 sau 16 GB spațiu de stocare, cameră frontală de 1.2 Megapixeli, 340 gr. și 10.5 mm grosime.

Atracția către tableta Nexus vine și de la prețul de doar 199 dolari, cel mai puternic device de gen în această plajă de preț. Presupun că și Amazon va ajusta prețul la Kindle Fire ca să facă față la canibalizarea vânzărilor ce va fi generată de Google Nexus 7. S-ar putea ca și ASUS să fi dat lovitura prin această tabletă de 7 inch.

Hugo Barra care se ocupă de managementul produselor Google a declarat că Nexus 7 s-a bucurat de un interes mare. Știți că device-ul este la precomandă pentru 199 dolari. Vom vedea câte unități se vor vinde la debutul oficial spre a ne face o opinie mai clară și a compara cu alte tablete Android sau de ce nu și cu iPad.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×