Câteva detalii despre tableta Huawei Nexus 7P sosesc astăzi direct din China

1.104 ori
<b>Câteva detalii despre tableta Huawei Nexus 7P sosesc astăzi direct din China</b>De curând am descoperit și faptul că gigantul Google se pregătește de introducerea unui succesor pentru tableta Nexus 7 pe piață, model dezvoltat de către Huawei și numit Nexus 7P. Direct din China apar astăzi câteva informații despre noul produs ce

De curând v-am informat și despre planurile celor de la Google de a lansa un succesor pentru tableta Nexus 7 pe piață, model ce va fi dezvoltat chiar de către Huawei. Noul produs ar putea numele Nexus 7P și astăzi aflăm câteva informații interesante despre acesta prin intermediul unui leak ce provine chiar din China.

Huawei7P

Ei bine, aceste zvonuri indică faptul că tableta Huawei 7P urmează a sosi cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, cu 4 GB memorie RAM și cu o capacitate de stocare de 64 GB. Vom avea o cameră foto principală de 13 megapixeli ce poate filma la rezoluție Full HD, iar ca sistem de operare vom primi cel mai probabil versiunea stock Android 7.0 Nougat, sau poate chiar update-ul 7.1.

Ne așteptăm ca produsul să fie disponibil atât în variante Wi-Fi Only, cât și în versiuni cu suport pentru conectivitate 4G LTE. Rămâne totuși de văzut dacă aceste speculații se vor adeveri, și dacă într-adevăr un succesor al tabletei Nexus 7 este programat pentru o lansare până la sfârșitul acestui an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×