Cel mai bun demo tehnologic făcut vreodată: salt din avion, acrobații cu biciclete și Google Glasses! (Video)

1.385 ori
<b>Cel mai bun demo tehnologic făcut vreodată: salt din avion, acrobații cu biciclete și Google Glasses! (Video)</b>Google I/O 2012 a avut un început fantastic și culmea, nu doar datorită prezentării tabletei Nexus sau a lui Android 4.1 Jelly Bean. Punctul forte al discursului lui Sergey Brin, co-fondator Google a fost momentul în care au fost prezentați...

Google I/O 2012 a avut un început fantastic și culmea, nu doar datorită prezentării tabletei Nexus sau a lui Android 4.1 Jelly Bean. Punctul forte al discursului lui Sergey Brin, co-fondator Google a fost momentul în care au fost prezentați ochelarii din cadrul Project Glass de la Google.

Totul a început cu un salt din avion, al unei echipe de parașutiști care purtau ochelarii Google și participau la un hangout live pe Google+, văzut de toată lumea de la I/O, dar și de cei care vizionau streamul online. După ce au sărit din avion, parașutiștii au prezentat saltul prin ochii lor direct cu acei ochelari în live streaming și au ajuns pe acoperișul clădirii Moscone din San Francisco, unde avea loc Google I/O 2012. Apoi a urmat o sesiune de acrobații cu bicicletele și cu ochelarii la purtător, pentru că la final să se ajungă la etajul conferinței coborând cu frânghii speciale pe clădire și mergând pe verticală că Tom Cruise în Mission Impossible 4.

și toate acestea filmate live cu ochelarii! Un demo fantastic de la Google, care merită toate aprecierile noastre, atât pentru produsul revoluționar, cât și pentru modalitatea de prezentare. Până acum Apple avea imaginea de cel mai bun prezentator de produse, dar stacheta tocmai a fost ridicată!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×