Viitorul iPad s-ar putea inspira de la iPhone X; display mai generos, margini înguste și posibil Face ID

777 ori
<b>Viitorul iPad s-ar putea inspira de la iPhone X; display mai generos, margini înguste și posibil Face ID</b>Potrivit unor vești sosite online în ultimele 24 ore s-ar părea că viitorul iPad se va inspira de la iPhone X din punct de vedere al design-ului. Astfel ne așteptăm la o tabletă high-end cu margini foarte înguste ale panoului frontal

Un raport marca Bloomberg ne oferă astăzi informații despre viitorul iPad high-end, model ce s-ar putea inspira chiar de la flagship-ul aniversar iPhone X. Este cazul să ne așteptăm astfel la un panou frontal cu muchii foarte înguste și la un ecran generos ce va fi integrat astfel pe o carcasă mai compactă decât în prezent.

iPad 2018

Aparent, compania din Cupertino va merge în continuare pe un display tradițional LCD și nu va face trecerea la OLED precum s-a întâmplat în zona smartphone. Informațiile de față au fost comunicate de către surse interne celor de la Bloomberg și mai aflăm că lansare noului iPad ar urma să fie programată pentru a doua parte a anului viitor. 

iPad 2018

Se menționează și faptul că Apple lucrează la câteva modele diferite, unul dintre ele urmând a avea o diagonală similară cu cea a iPad-ului Pro de 10.5 inch din acest an. Viitoarea tabletă va avea și un stylus Apple Pencil actualizat și soluții software îmbunătățite pentru luarea de notițe și pentru desen. Nu ar fi exclus să vedem integrat și sistemul Face ID, asta ținând cont că dispare și aici butonul home frontal.

Un preview al modului în care iPad-ul cel nou ar putea arăta ni-l oferă celebrul designer Benjamin Geskin. Vedeți mai sus câteva randări pentru produsul cu pricina!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×