Iată motivele pentru care tastatura lui iPhone X are un mare gol în partea de jos

2.365 ori
<b>Iată motivele pentru care tastatura lui iPhone X are un mare gol în partea de jos</b>Încă de la unboxing-ul lui iPhone X pe care vi l-am prezentat în urmă cu doar câteva zile ați observat faptul că tastatura din iOS are un mare gol în partea de jos a ecranului. Astăzi facem o trecere și printre motivele pentru care se întâmplă

Aţi remarcat probabil în recenzia colegului Alex pentru iPhone X, dar şi în alte materiale despre terminal, că acesta are o tastatură virtuală cu o mare zonă goală jos. Azi aflăm şi care e motivul pentru această decizie, doar una dintre multele realizate în jurul insolitului ecran OLED cu decupaj.

Tastatura iPhone X

Ce îi deranjează pe utilizatorii de iPhone X e că acea porţiune goală de sub tastatură e practic irosită şi e destul de mare. Pe alte modele iPhone nu apare aşa ceva, indiferent de versiunea de iOS. Apple ar fi inclus acea zonă goală pentru a aduce tastatura în sine mai aproape de mijlocul ecranului. Dacă tastatura se afla în zona inferioară a ecranului ar fi fost mai greu să ţii cum trebuie handset-ul pentru a ajunge cu degetele şi a tasta eficient şi rapid. Deci este o chestiune de ergonomie.

În plus riscaţi să scăpaţi telefonul din mână, dacă nu îl ţineaţi cum trebuie şi ştim cu toţii cât de scumpă e sticla din spate. Al doilea motiv al spaţiului lăsat gol este că el face tranziţia între alte iPhone-uri şi iPhone X mai uşoară pentru utilizator. Astfel, o mână formată pe tastatura de iPhone e obişnuită cu "bărbia" şi zona butonului Home, deci degetele au o anumită amplasare după ani şi ani de utilizare iPhone.

Sincer să fiu aş fi plasat măcar alte shortcut-uri în acea zonă, eventual cifre sau simboluri, dar poate odată cu actualizările viitoare vom vedea şi aşa ceva.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×