Nokia 9 are un display curbat reprezentat spectaculos în randări noi de la producătorii de huse

2.951 ori
<b>Nokia 9 are un display curbat reprezentat spectaculos în randări noi de la producătorii de huse</b>Următorul smartphone așteptat din partea finlandezilor de la HMD Global este Nokia 9, telefon care astăzi ne este prezentat într-o serie de randări din partea producătorilor de huse. Vedem aici un display curbat și per total un handset

În ultimele zile au început să revină la lumina scăpările de randări pentru Nokia 9, iar acum producătorii de huse îşi aduc şi ei aportul. Aceiaşi producători dezvăluiseră şi formatul lui Galaxy S9. Hai să vedem ce e special la Nokia 9.

Nokia 9

Terminalul apare în aceste randări etalând o cameră duală în spate şi un blitz generos, sub care se află scanner-ul de amprente. Nimic neobişnuit până acum şi sunt sigur de faptul că acea cameră vine cu optică Zeiss. Remarcăm şi zona frontală, care integrează un ecran cu muchii curbate, poate chiar mai curbate decât ne aşteptam. E bizar că în fotografia cu husa roșie abordarea de design mă duce cu gândul la Galaxy S7 Edge, pentru ca apoi în fotografia cu husa albastră muchiile să pară mai putin curbate, în stil Nokia 8 să zicem sau vreun LG G6.

Nokia 9

Nokia 9 ar urma să debuteze în 2018, deşi scăpările sale au început de acum jumătate de an, chiar înainte de cele pentru Nokia 8. Ştim că handset-ul ar avea un ecran de 5.5 inch Quad HD, procesor Snapdragon 835, până la 8 GB RAM şi 64 sau 128 GB stocare. Are scanner de amprente, nu are jack audio şi ar trebui să aibă o cameră similară cu cea de pe Nokia 8, eventual cu mici upgrade-uri.

Aşteptaţi-vă la şi mai multe scăpări pe măsură ce trece timpul şi ne apropiem de lansare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×