Xiaomi Mi 5c apare în fotografii reale; smartphone cu display de 5.5 inch și 3 GB RAM

1.097 ori
<b>Xiaomi Mi 5c apare în fotografii reale; smartphone cu display de 5.5 inch și 3 GB RAM</b>Deși credeam că smartphone-ul misterios Xiaomi apărut în fotografii acum câteva zile este Mi 6, iată că astăzi primim o lămurire cu privire la denumirea de drept a acestui produs. Se pare că modelul de față se numește Xiaomi Mi 5c, și după cum puteți

Vă mai amintiți acel smartphone misterios Xiaomi pe care vi l-am prezentat acum câteva zile? Ei bine, deși fotografiile cu pricina indicau faptul că avem de-a face cu nimeni altul decât flagship-ul Mi 6, iată că astăzi odată cu sosirea unor noi materiale pe web aflăm și denumirea oficială a modelului cu pricina. Se pare că produsul ce poartă numele de cod 'Meri' este de fapt Xiaomi Mi 5c - un model mid-range chiar arătos la prima vedere.

Xiaomi Mi 5C

Acesta va sosi la pachet cu un display Full HD de 5.5 inch + sticlă 2.5D aplicată peste panoul frontal, și cu un procesor octa-core MediaTek tactat la o frecvență de 2.2 GHz. Avem parte de Android 6.0 Marshmallow aici alături de interfața MIUI 8.6.9.6 ce aduce toate aplicațiile pe homescreen și nu într-un meniu separat.

Xiaomi Mi 5C

Primim și suport VoLTE, conectivitate 4G LTE, 64 GB spațiu intern de stocare și 3 GB memorie RAM. Există și o speculație potrivit căreia prețul acestui model ar urma să fie de 180 - 230 dolari. Nu ar fi exclus ca Xiaomi Mi 5c să fie prezentat oficial odată cu phablet-ul Mi Note 2 - lansare ce ar urma să aibă loc până la sfârșitul acestui an.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×