Aplicația Google Drive pentru iOS primește o actualizare ce va facilita trecerea la un smartphone Android

Autor:  | Publicat în:  Google  Aplicatii 1.279 ori
<b>Aplicația Google Drive pentru iOS primește o actualizare ce va facilita trecerea la un smartphone Android</b>Ieri aflam că aplicația Google Keyboard a primit o actualizare importantă în cazul platformei Android, aplicație de tip tastatură virtuală ce și-a schimbat și denumirea oficială în Gboard. Astăzi dăm peste o altă știre ce are în prim-plan o aplicație a

Trecerea de la un smartphone iOS la un model Android presupune pe lângă familiarizarea cu noua interfață, și transferul datelor importante și fișierelor multimedia stocate pe terminal. Cu scopul de a facilita această acțiune, cei de la Google anunță astăzi faptul că aplicația Drive a primit un update important pe platforma iOS, actualizare ce ne va permite să facem un backup instant pentru contacte, calendar și fotografii.

Google Drive

Acestea vor fi apoi stocate în cloud și odată cu trecerea la noul smartphone Android, le vom primi automat pe device grație lui Google Drive. Aflați că noua opțiune poate fi regăsită în cadrul meniului de setări sub secțiunea Backup și faptul că poate dura ceva timp până când funcția să fie disponibilă la nivel global. 

Este recomandată conectarea la o rețea Wi-Fi pe parcursul acestui backup, mai ales dacă aveți o mulțime de fotografii pe care doriți să le luați cu voi pe noul terminal Android. Mai multe detalii despre update-ul adus lui Google Drive pentru iOS găsiți pe site-ul android.com/switch și aplicația aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×