Zombie Escape review: Încă un endless runner, de această dată unul horror, prezentat pe tableta LDK 785 3G (Video)

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 788 ori
<b>Zombie Escape review: Încă un endless runner, de această dată unul horror, prezentat pe tableta LDK 785 3G (Video)</b>Niciodată nu vom duce lipsă de jocuri de tip endless runner, deoarece se pare că sunt favoritele dezvoltatorilor. Astăzi vă prezentăm recenzia lui Zombie Escape, endless runner gratuit testat pe tableta LDK 785 3G. &nbsp; Tableta ne-a fost oferită...

Niciodată nu vom duce lipsă de jocuri de tip endless runner, deoarece se pare că sunt favoritele dezvoltatorilor. Astăzi vă prezentăm recenzia lui Zombie Escape, endless runner gratuit testat pe tableta LDK 785 3G.

Tableta ne-a fost oferită în teste de către firmă constănțeana Tonis Trade și poate fi câștigată la un concurs Mobilissimo.ro. Revenind la joc, el are o tematică horror și pare genul de titlu care se lansează în perioada Halloween-ului. Ideea este simplă: controlați un personaj care aleargă fugărit de un zombie și evită tot soiul de capcane și alți zombie de pe traseu.

Zombie Escape

Veți face swipe în sus pentru a sări peste obstacole, swipe în jos pentru a aluneca sub ele și swipe oblic pentru a lovi zombii. Puteți lua și powerupuri, precum o mătură de vrăjitoare care va transporta mulți metri în față. Acest joc este un soi de Subway Surfers, mai ales că puteți înclina tableta pentru a schimba "banda" de alergare și a aduna monede mai ușor.

Veți putea cumpăra noi personaje, costume și puteri cu acestea. Zombie Escape este un endless runner banal, de nota 7 și îl puteți descărca de aici.

​Rulează fără probleme pe tableta LDK.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×