Samsung Galaxy S5 va fi disponibil În magazine la mijlocul lunii martie; Ați pregătit pușculița?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.673 ori
<b>Samsung Galaxy S5 va fi disponibil În magazine la mijlocul lunii martie; Ați pregătit pușculița?</b>V-am spus încă de când am aflat că HTC are un eveniment mare pe 25 martie că Samsung ar face bine să lanseze Galaxy S5 înainte de rivalii lor. Ei bine se pare că am avut gura aurită, deoarece există acum informații din interiorul Samsung care...

V-am spus încă de când am aflat că HTC are un eveniment mare pe 25 martie că Samsung ar face bine să lanseze Galaxy S5 înainte de rivalii lor. Ei bine se pare că am avut gura aurită, deoarece există acum informații din interiorul Samsung care indică o lansare în magazine a lui S5 la jumătatea lunii martie.

Vă reamintesc că Sammy are un eveniment programat pentru luni, 24 februarie, un show Unpacked în cadrul MWC, la care ne vom afla prin trimisul nostru, Zsolt Tamassy. Asta înseamnă că suntem la 3 săptămâni de debutul telefonului care va stârni pasiuni în 2014 și care dacă mă întrebați pe mine are oarecum garantată o prezență în top 5 telefoane ale anului.

Sunt câteva tehnologii de interes pe acest device, fie că e vorba de ecranul 2K, de scanarea amprentelor (eventual cu integrare în ecran) sau de posibilitatea ca Samsung să renunțe la butonul Home. A dispărut ideea acelui scanner de iris și sincer să fiu cel mai curios sunt cu privire la design. și o mare întrebare plutește în aer: plastic sau metal?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×