Subway Surfers review: probabil cea mai bună clonă de Temple Run (Video)

6.218 ori
<b>Subway Surfers review: probabil cea mai bună clonă de Temple Run (Video)</b>Subway Surfers este unul dintre jocurile pe care le-am jucat cu plăcere pe tableta Evolio Aria, atunci când am testat-o. Acest titlu colorat arata foarte bine și deși la prima vedere pare a fi o clonă de Temple Run, e ceva mai mult de atât. Jocul...

Subway Surfers este unul dintre jocurile pe care le-am jucat cu plăcere pe tableta Evolio Aria, atunci când am testat-o. Acest titlu colorat arata foarte bine și deși la prima vedere pare a fi o clonă de Temple Run, e ceva mai mult de atât. Jocul este disponibil gratuit in Play Store și ocupa 23 de MB.

Acest titlu va permite să controlați un băiat care se ocupă cu grafitti și să îl direcționați printr-o gară și pe un pod, pe măsură ce e fugărit de un polițist și câinele său. Veți sări, vă veți strecura pe sub obstacole și veți face face swipe în dreapta și stânga pentru a schimba direcția personajului. Grafica este una 3D de bună calitate, iar gameplay-ul devine foarte rapid. Aveți și powerup-uri, precum un jetpack, cu care plutiți deasupra obstacolelor sau un mic hoverboard, cu care faceți surfing.

Jetpack-ul lasa în urmă dâre de vopsea colorată, care arăta foarte bine, iar personajul aduna bănuți de aur de-a lungul incursiunii sale. Cu aceștia va cumpăra tot soiul de upgrade-uri, costume și personaje amuzante. Jocul e foarte distractiv și plăcut de jucat, în doze mari și mici. Păcat că avem practic un singur nivel de jucat, dar unul greu de terminat. îi dăm notă 9 din 10 și puteți descărca jocul de aici.

Preț Evolio ARIA în magazinele online:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×